Ubuntu dogodki v maju

V mesecu ljubezni bomo intenzivno nadaljevali z našimi aktivnostmi za zagon Ubuntu skupnosti ter se začenjali učiti osnov permakulture.  Skozi spoznavanja našega namena bivanja v tej realnosti, bomo okusili različne tehnike, ki nam bodo v pomoč pri prepoznavanju prepričanj, ki nam predstavljajo največ izzivov, naših »strasti« ter zavedanja, da ljubezen ni čustvo, temveč je življenje samo. Naše druženje bomo v maju popestrili s Pohodom po Orionovi poti, kjer se bomo spraševali o skrivnostnih povezavah megalitskih gradišč z  ozvezdjem Oriona. Ljubeče se bomo prepustili meditaciji v gibanju ter spoznali »udžaj« tehniko dihanja.

4.5.2017 – Ubuntu skupnost

11.5.2017 – Pot sebstva: fizika namena v praksi II. del

13.5.2017 – Pohod po Orionovi poti
18.5.2017 – Chi gong in jogijske tehnike dihanja

25.5.2017 – Permakultura: osnove, visoke grede

 

Prisrčno vabljeni!

Dogodki potekajo vsak četrtek ob 17.oo uri v Zavodu pod strehco. Dogodki so brezplačni.

 

POHOD PO ORIONOVI POTI

V soboto 13.5.2017 Ubuntu gibanje organizira Pohod po Orionovi poti. Zberemo se ob 9.00 uri pred kartuzijo Jurklošter. Pohod po naravoslovno-zgodovinski poti bo vodil Janko Cesar, ki bo podrobno predstavil ozvezdje Orion in Bika na Blatnem vrhu. Na poti bomo spoznali še ostala številna doslej večinoma neznana megalitska gradišča (več sto metrov dolgi zidovi, ruševine naselbin …), ki z izjemno natančnostjo sledijo zvezdni razporeditvi Orionovega pasu in ostalih ozvezdij.

 

DOLŽINA: 11 KM

ČAS HOJE: 3 do 4 ure

ZAHTEVNOST: srednje zahtevna. Primerno tudi za družine.

PRIJAVE: PO E-POŠTI: martin@ubuntuparty.si ali osebno na četrtkovih srečanjih gibanja do vključno 10.5.2017.

Pohod je na lastno odgovornost. Prostovoljni prispevki v višini 4 EUR na odraslo osebo so zaželeni. Malica iz nahrbtnika ter po pohodu okrepčilo v bližnji gostilni J.

Vabljeni na izjemno doživetje!

About Maru

Ustanovitelj ubuntu slovenija

Comments are closed.

Post Navigation