Koledar dogodkov v decembru 2016

Pregled dogajanja v Ubutnu gibanju v devembru, nam prinaša nekaj zelo pomembnih dogodkov.


V novembru je se je na globalnem nivoju gibanja začel proces Ubuntu vasi, priprava na začetek vzpostavljanja prvih Ubuntu skupnosti po različnih državah sveta. Tudi v Sloveniji smo bili zelo pridni na tem področju in smo pripravili kar nekaj praktičnih orodij in predlogov. V 2017 bomo namreč zagnali prvo skupnost, na sestanku 1.12.2016 in 8.12.2016 pa si bomo pogledali trenutno stanje, soustvarjali predloge in sestavljali nabor nalog. Predstavljene bodo tudi rešitve, ki jih bomo lahko uporabili pri snovanju.

Indijska konoplja že dolgo buri domišljijo, šeposebej pa je izpostavljena v zadnjem času zaradi vse večje penetracije v prostor. Kljub temu, da je po krivici obsojana, je lahko resnično nevarna ob zlorabah ali pa napačni rabi. Tako kot večina zelišč. Zato bomo 15.12.2016 organizirali predavanje/dialog Nevarnosti samozdravljenja s konopljo, kjer bo Gregor predstavil nekaj zanimivih in poučnih informacij s tega področja.

Za konec leta bomo praznovali ob ogledu posnetka lanskoletnega predavanja Michella Tellingerja v Cankarjevem domu, z komentarjem, ter se pogostili z dobrotami.


1.12 in 8.12 – Ubutnu skupnost

15.12. – Nevarnosti samozdravljenja z indijsko konopljo

22.12. – Posnetek predavanja Tellingerja 2015 z komentarjem


Vabljeni!

About Maru

Ustanovitelj ubuntu slovenija

Comments are closed.

Post Navigation