Pravo stanje našega bančnega sistema

Ko smo v novembru 2013 reševali bančni sistem, smo se zadolžili za 2,8 mrd €. To je bilo tudi naše prečkanje Rubikona, točke brez povratka. Sedaj trem največjim bankam (NLB, Abanka in NKBM) primanjuje skupno še 1,8 mrd € kapitala in niso sposobne poplačati niti lastnih deponentov. Kot kaže so bila opozorila nekaterih novinarjev, naj omenim zgolj Trevna, Kovača in Mastena, precej točna (za kar so plačali z diskreditacijo). Nivo na katerega je prešlo zavajanje in zamegljevanje je neverjeten. Mrhovinarji so povsod in skušajo postrgati še zadnje meso s trupla Slovenije. Odziv javnosti je v najboljšem primeru medel. Nihče se posebej ne razburja, vsi čakajo mesijo, odrešitelja.

Konec je. Konec pokvarjenega finančnega sistema, v katerem velika večina zgubi in manjšina dobi veliko preveč. Sistema v katerem velika večina neprostovoljno zapade v suženjstvo že ob rojstvu, v katerem vas sistematično indoktrinirajo v strah in nemoč.

Nihče vas ne bo prišel rešit, ne bo mesije, ne odrešitelja. To ste vi sami. V vas je ta moč, da začnete delovati drugače. Da se uprate tem neumnostim. Svet se ne konča, če ne bo denarja, še posebej pa ne takega denarja kot ga uporabljamo sedaj. Šteje le ljubezen in sočutje, ter seveda ukrepanje. Kar dajemo to prejemamo.

About Maru

Ustanovitelj ubuntu slovenija

Comments are closed.

Post Navigation